Here some feedback from students! 

 

"I have been to strength-requiring yoga classes before, but they've always felt like fitness classes to me. 
Your classes are the first strength-requiring classes that feel like yoga."

Taru, Finland

 

"I absolutely loved starting 2015 under the guidance of Tia. She really 'lives' the yoga that she teaches - and is brilliant at gauging the mood of each individual class - tailoring her approach accordingly. She is inspiring, encouraging and playful in her approach and I also really loved her meditation exercises. A great teacher to have discovered xx"

 

Emily Bevan, London UK

 

"Last spring when I came to your classes regularly, I've never felt better in my whole life. I have no words to describe how grateful I am. "

Arja, Finland

 

"Awesome instructor! Super patient and helpful for inexperienced yoga people like me=)"

David O'Weger

 

"Tia osaa rakentaa tunnit taitavasti jokaisen osallistujan ehdoilla. Hän on aidosti läsnä joka tunnilla! Tian opeilla olen kehittynyt niin joogassa kuin meditaatiossa ja ensimmästä kertaa elämässäni olen pystynyt juoksemaan hengästymättä."

Minna O'Weger

 

"Kävin Tian viikonloppuretriitillä. Arvostan kovasti hänen rauhallista ja asiantuntevaa ohjaustapaansa."

Mari Holopainen, Helsinki

 

"Oli muuten tosi tehokasta se eilinen hieronta. Multa on melkein kaikki kivut

lähtenyt ja sain väännettyä itseni lootusistuntaan tänä aamuna . Kiitos vielä kerran."

t. Mika, Helsinki

 

"Probably the best massage I've ever had"

Sophie B, Cambridge, UK

 

"Olen juossut monta vuotta ja tämän retriitin jälkeen juoksin ensimmäistä kertaa rennosti, vapautuneesti! Lantioni oli oikeassa asennossa ja hengitin oikein." 
Tuula Koponen, toimittaja, Tohmajärvi

 

"Sanoit, että joogan löytäessäsi tuntui kuin olisit 'tullut kotiin'. Se huokuu sinusta ja se myös välittyy muihin. Kun ihminen tekee mitä sydän sanoo, se kyllä näkyy...

Pidin todella paljon tuntiesi sisällöstä (pl. naurujooga :)) ja hengitysharjoitukset olivat hyvin tervetulleita. Huomioit mielestäni hienosti ehkä vähän eritasoisetkin osallistujat. "

Virpi, Helsinki

 

"Hyvin nopeasti kurssin alettua unenlaatu parani merkittävästi. Parantavien voimien takana oli paitsi taitavasti ohjatut joogaharjoitteet, myös Koivuniemen luonnonkaunis ja viihtyisä ympäristö. Kurssilla hyödynnettiin erilaisia tekniikoita monipuolisesti. Oivaltamisen ilo oli usein läsnä."

Mervi Turpeinen, Helsinki

 

"Oli todella monipuoliset ja hyvät joogaharjoitukset koko viikon ja niistä opin monta uutta asiaa, ja kehoon ja mieleen jäi hyviä muutoksia! Ja Koivuniemi oli aivan mahtava ja uskomattoman hyväntuulinen paikka viettää viikko!" Sami

 

"I had great time 2013 Koivuniemi Yoga Summer and sure will join again! Oli loistava Koivuniemi Yoga kesäleiri juuri äsken ja tiettykin ensi kesänä uudestaan "" 

Hannu Koistinen, Rääkkylä

 

"Thank you for a really peaceful and refreshing yoga retreat. Great mix of invigorating yoga classes combined with delicious home made food, wonderful company, clean accommodation and healing nature." 

Alexandra Lochore,  yoga teacher, Helsinki

 

"Minulle oli todellinen löytö hengityksen ja liikkeen yhteys. " 
Pentti Väistö, toimittaja

 

"Tänään oli tosi kiva ja hyvä tunti. Mulle ihan täydellinen, sillä alaselän lukot ovat taas auki ja selkä on kivuton. Tää on paras tunne! Lonkkia avaavista liikkeistä oli varmaan myös apua. Ihan huikea ero nimittäin siihen, miltä selkä on tuntunut."

Hannele

 

"Kiitos ihana Tia Sn. Sivananda-alkeiskurssi Joogahuoneella oli niiin mahtava! Paljon tietoa helposti vastaanotettavassa muodossa, näkemyksellistä, sopivan haastavaa ja kannustavaa opastusta sekä näkymiä polulle, jolla riittää aina haastetta. Kiitos=) " 

Hannu K.

 

"Tian vetämä jooga retriitti Riikassa ylitti täysin odotukseni. En olisi uskonut, että viiden päivän aikana ehtii oppia niin paljon. Joogatunnit olivat sopivan haastavia, ja Tia osasi hyvin soveltaa harjoituksia kaikkien osallistujien tason mukaan. Hostellin henkilökunta oli todella mukavia ja auttavaisia, ja loivat ihanan ilmapiirin, puhumattakaan paikan sijainnista, joka oli täydellisesti vanhan kaupungin keskustassa. Toivottavasti pääsen vielä osallistumaan Tian retriitteihin tulevaisuudessa!"

Riina, Helsinki